Informatie voor scholen

Sommige leerlingen lopen op school tegen problemen aan op het gebied van gedrag, emotionele veiligheid of didactische ontwikkeling. Bijvoorbeeld door gedragsproblemen of ziekte. In de eerste plaats kijkt de school hoe zij hier zelf ondersteuning in kunnen organiseren. Is er meer of andere zorg nodig? Dan kan VIVO ambulante begeleiding in de klas bieden. Dit doen wij op het regulier en speciaal onderwijs. Het doel van begeleiding in de klas is om het kind zich zoveel mogelijk veilig te laten voelen en zich goed te kunnen ontwikkelen.

10 jaar ervaring

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het werken binnen het onderwijs. Wij komen graag bij u op school om een kind/kinderen te ondersteunen.

Ambulante begeleiding

Waar mogelijk zijn wij ambulant inzetbaar in de volgende gemeentes: Vlissingen, Middelburg, Veere, Borsele, Goes, Kapelle, Reimerswaal en Noord-Beveland.

Een leerling verwijzen?

Wilt u een leerling naar ons verwijzen? U kunt dit bespreken met de ouders of zelf contact met ons opnemen. Een verwijzing via de huisarts of andere erkende verwijzer is wel nodig voordat we kunnen het traject kunnen starten.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.