Wat een mijlpaal! Deze maand viert VIVO het 15-jarig bestaan!

Het voelt als de dag van gisteren dat we begonnen als een kleine praktijk die
weerbaarheidstrainingen aanbood op basisscholen, middelbare scholen en voor medewerkers in de zorgsector. Destijds bestond ons aanbod uit groepstrainingen, waarbij we ons specifiek richtten op lichaamsgerichte oefeningen en creatieve opdrachten. Bij het ontwikkelen van het lesmateriaal stond een vernieuwde aanpak centraal; ‘ervaren en doen’.

Naarmate de tijd verstreek, werd de vraag naar individuele begeleiding steeds groter. Om hierop in te spelen, openden we een praktijkruimte in Middelburg. Hier begonnen we kinderen, jongeren en ouders individueel te begeleiden, zowel lichaamsgericht als creatief.

VIVO groeide gestaag, en vijf jaar geleden openden we met trots vier praktijkruimtes in Goes. We zijn te vinden op Lijnbaan 34 tegenover het busstation en de NS Goes.

Met een hart voor zorg wilden we ons bereik vergroten, en daarom hebben we ons in 2019 aangesloten bij CKZ in Goes. Hierdoor konden we ons aanbod uitbreiden en ons team versterken met professionals op het gebied van bedrijfsvoering, beeldende therapie en lichaamsgerichte coaching.

In de afgelopen vijf jaar hebben we niet stilgezeten. We hebben ingespeeld op de behoeften van onze cliënten en ons als team verder ontwikkeld. Als bloeiende praktijk bieden we een breed scala aan diensten voor kinderen, jongeren en volwassenen, variërend van lichaamsgerichte coaching tot beeldende therapie en diverse trainingen, zowel op onze praktijk als op bedrijven en scholen. We bieden groepsbegeleiding aan voor kinderen en jongeren vanuit onze kinder- en jongerenateliers, en werken ambulant op verschillende scholen in Zeeland.

We zijn trots op ons nieuwste gratis aanbod voor jongvolwassenen, gericht op persoonlijke ontwikkeling en eigen identiteit, dat dit jaar van start is gegaan.

We zijn enorm dankbaar voor het waardevolle werk dat wij als team mogen bieden in Zeeland!

Naar overzicht